Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Οι τάσεις της διακόσμησης στο χρώμα των τοίχων

Color Trend • Deco

Πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το βάψιμο του σπιτιού σας, δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να αποφασίσει. Ενημερωθείτε για τα νέα trends  στο χρώμα και ανακαλύψτε την τέλεια εφαρμογή τους στον χώρο σας.





Χάρη στην οικολογική εκστρατεία του προηγούμενου έτους τα πράσινα αλλά και οι γήινοι τόνοι θα επικρατήσουν και φέτος. Οι ήσυχες αποχρώσεις του πράσινου αλλά και οι πιο θαμποί τόνοι του λαδί έρχονται να δημιουργήσουν ένα χαλαρωτικό  περιβάλλον. Σε συνδυασμό με ζεστούς γήινους τόνους είναι εύκολο να υιοθετηθούν σε όλους τους χώρους. 






Θα κάνουν την διάφορα... τα εντονότερα χρώματα μας έρχονται φέτος από την Ανατολή. Έντονες έθνικ επιρροές από Μέση Ανατολή, Μαρόκο και Ισπανία φέρνουν στον χώρο μας βαθιές κόκκινες αποχρώσεις, πικάντικα πορτοκαλί και έντονες ώχρες. Το αποτέλεσμα μοναδικό και τολμηρά ιδιαίτερο!

Από την απέναντι πλευρά του χρωματικού κύκλου έρχονται οι επόμενες αποχρώσεις που θα σας συγκλονίσουν. Εκλεπτυσμένα μοβ και κομψά μελιτζανί θα δώσουν σικ τόνους στον χώρο σας και θα κλέψουν την παράσταση. Σε συνδυασμό με χρυσές ή ασημί αποχρώσεις  που έκαναν φέτος την εμφάνισή τους, και ήρθαν  για να μείνουν... το αποτέλεσμα θα κόψει την ανάσα.





Ό,τι και αν αποφασίσετε, πριν πιάσετε το πινέλο φανταστείτε την αίσθηση που θέλετε να προκαλέσει ο χώρος σας. Αν ξεκινήσετε από το μηδέν επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και συνδυάστε το με τις πιο trendy αποχρώσεις της εποχής! Και επειδή την πρώτη εντύπωση κερδίζει το outlook, η επιστροφή στα 80's δεν μας άφησε ανεπηρέαστους. "Back to Grey" λοιπόν για το εξωτερικό των κτιρίων, παίξτε με όλους τους τόνους του γκρι και θα κερδίσετε σίγουρα τις εντυπώσεις. 

Πηγή: vitex.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου